JustMBK.nl

Kenmerken van de tocht

Vanuit de NSG-sport een dagje gezellig en sportief mountainbiken op een van de leukste en best genomineerde MTB-routes van Nederland.

De ochtend start, samen met je DJI collega’s, met koffie of thee in voorbereiding van heerlijke, uitdagende mountainbike tocht. De directeur van PI Grave zal de deelnemers weg schieten vanuit een gezamenlijke start op een van de mooiste plekken van ons land! Namelijk de Zevenheuvelenweg in Berg & Dal. De route kent voldoende uitdaging en er is voor ieder wat wils. Singeltracks, flowy bochten, rollers, beklimmingen, kuilbochten, afdalingen, drop offs met prachtige uitzichten. De keuze uit drie verschillende afstanden. Op alle afstanden is een verzorgingspost opgesteld.

Pasta Party!!

Aan het einde van de tocht bestaat de mogelijkheid tot douchen en wordt er voor een ieder pasta geserveerd! Tijdens de tocht zal huisfotograaf Rob Koppers alles weer op beeld vast gaan leggen.

Informatie start en finish locatie:

Let op! Nieuwe locatie: Caming Nederrijkswald, Zevenheuvelenweg 47,   6571 CH Berg & Dal

Afstanden:

De tocht kent drie afstanden 25-45-65 km. Info, zie kader ROUTES

Inschrijven:

Leden NSG van DJI: Inschrijven is alleen mogelijk via www.JustMBK.nl. 

Leden NSG: Deelname aan de toertocht bedraagt € 10,00 per deelnemer(ster). Dit is inclusief  verzorging en warme maaltijd. Let op!! Het verschuldigde inschrijfgeld dient contant te worden  betaald, wanneer u zich aanmeldt bij het inschrijfbureau. 

Leden van de NPSB schrijven in via de site van www.politiesport.nl      Contactpersoon NPSB: Yva Geluk.  

Programma:  

  • Vanaf 09.30 uur: Aanmelden tocht.
  • 10.30: korte briefing en start
  • Vanaf 12.30 uur warme maaltijd
  • 16.00 uur sluiting.

 

Parkeren:

Op de locatie Nederrijkswald is ruim voldoende parkeerplaats aanwezig.

 

COMBI-WEEKEND

Maak er met familie , vrienden of collega’s een gezellig mountainbike weekend van:

Op de camping van het Nederrijkswald zijn voldoende mogelijkheden tot kamperen.

Op zondag 30 oktober organiseert TC Gennep de REICHSWALD-MOOKKERHEIDE MTB tocht. Deze tocht is helaas op 5 oktober 2022 geannuleerd. De organisatie van TC Gennep kreeg de vergunningen niet rond dit jaar.

IMG-20211029-WA0007 2