JustMBK.nl

Op de laatste vrijdag van oktober is traditioneel de start van de NSG/NPSB mountainbiketoertocht. We raden aan de informatie zorgvuldig door te lezen, zodat niets een succesvolle deelname in de weg kan staan.  

Advies starttijden NSG mountainbiketocht:

80 km            aanmelden en start      09.30 – 10.00 uur

65 km            aanmelden en start      09.30 – 10.30 uur

45 km            aanmelden en start      10.00 – 10.30 uur

30 km            aanmelden en start      10.15 – 10.45 uur

Starten uiterlijk 11.00 uur.

**Coronamaatregelen Voor deelname aan het warm buffet in Eethuis de Diepen, dient u een coronabewijs te overleggen. Dit betreft een vaccinatiebewijs, een herstelbewijs of een negatieve testuitslag via testen voor toegang. 

**Aanmelden Vanaf 9.30 uur kunt u zich aanmelden in de kantine van vv. Milsbeek.  De koffie staat klaar en u ontvangt bij de aanmelding alle wedstrijdbenodigdheden. U ontvangt een stuurbordje, noodnummer en verdere deelnemers informatie.

** Parkeren Er is voldoende parkeerplaats op het terrein van vv. Milsbeek en eethuis de Diepen..

**Stuurbordje met startnummer Deelname is alleen mogelijk voor geregistreerde deelnemers, u bent verplicht om het door de organisatie verstrekte stuurbord voor de toertocht op de juiste manier aan het stuur van je mountainbike te bevestigen. Het startnummer geeft recht op deelname aan de toertocht. U bent met het startnummer tevens herkenbaar voor alle grondeigenaren. Op deze dag kunt u zonder problemen afwijken van het vaste MTB parcours.  

**Start In 2021 geen gezamenlijke start i.v.m. de coronamaatregelen. Het karakter van de fietstocht is geen wedstrijd, maar een toeristische prestatietocht. Vanaf 09.30 is de mogelijkheid tot inschrijven en kan men aansluitend starten vanaf het parkeerterrein te Milsbeek. 

**Natuur Deelnemers hebben respect voor natuur en milieu en deponeren afval (ook bananenschillen) in de daarvoor bestemde afvalbakken bij rustpunten, start en finish. 

** Helm Verplicht! Tijdens eerdere edities is gebleken dat het dragen van een valhelm zeer gewenst is.  Voor ieders veiligheid dus!    

**Service Bij pech kunt u ons servicenummer bellen. Indien gewenst kunt u worden teruggebracht naar het eindpunt. Deze mobiele nummers staan op het informatieformulier dat bij het inschrijfbureau wordt uitgereikt.   

** Lekke banden Tijdens vorige edities werd de organisatie geconfronteerd met enkele lekke banden. Het meenemen van een plaksetje, reservebanden en een pomp is aan te raden.  

** Finish De finish bevindt zich op het parkeerterrein van Eethuis de Diepen. 300 meter verwijderd van het sportterrein van S.V de Milsbeek.  

**Fiets afspuiten Na afloop is er gelegenheid om de fiets af te spuiten op het sportterrein van S.V. de Milsbeek.  

** Douche en kleedruimte  Er bestaat de mogelijkheid tot douchen en omkleden in de kleedkamers van vv. Milsbeek (ondervoorbehoud ivm eventuele corona maatregelen.)

**Warme maaltijd Vanaf 12.30 uur staat er voor iedere deelnemer een warme maaltijd klaar bij eethuis “De Diepen”. Dit eethuis vindt u 300 meter verderop aan de rechterzijde. 

 **Foto’s Tijdens de toertocht worden foto’s gemaakt. Deze foto’s worden gepubliceerd op de site van   www.justmbk.nl, www.nsgsport.nl en www.politiesport.nl  

**Verantwoording U neemt op eigen verantwoording deel aan de NSG – mountainbike toertocht. De organisatie accepteert geen verantwoordelijkheid wanneer het evenement door overmacht afgelast zou moeten worden. Bij deelname ga je akkoord met de deelname voorwaarden. Deze zijn op de site van NSG sport beschreven. (www.nsgsport.nl)

Klik om te vergroten